Da rådgiverne arbejder frivilligt, er der ingen udgifter til lønninger. Dog vil et bidrag kunne give os et skub i retningen af de drømme vi ønsker at søsætte.

Du kan støtte os ved at benytte følgende konto nummer: 7604  1712969

Det vi kan bruge støtte til, er:

  • Kapital der dækker vores transportudgifter, i forbindelse med vores bisidderjobs. Vi vil rigtig gerne kunne tilbyde vores medlemmer at benytte os som bisidder, uden at have omkostninger ved det.
  • Uddannelse og vidensdeling for både rådgivere og medlemmer af bestyrelsen. Herunder konfliktmægleruddannelsen, mediatoruddannelsen, familieterapeutuddannelsen m.m.
  • Lån af lokaler i hele landet, til vores arrangementer, hvor vi kan oplyse forældre og pårørende om bl.a. kommunikation og samarbejde efter en skilsmisse. Lokalerne bør være mindst 50 m2 og med mulighed for siddepladser. Gerne tæt på offentlige transportmidler og i eller i umiddelbar nærhed, af større byer.
  • Presseomtale/mediedækning som informerer om vores forening og arrangementer
  • Udstyr som kan bruges til vores arrangementer, f.eks. en bærbar med tilbehør, en projektor med tilbehør, en Ipad, et whiteboard med tilbehør m.m. Desuden kan vi bruge materialer som f.eks. papirblokke, kuglepenne, cover til Ipad, taske til bærbar etc.