Rådgiverne

Camilla:
Camilla BjergJeg hedder Camilla og jeg er født i 1982. Jeg er gift med Thomas og sammen har vi to sønner fra henholdsvis 2011 og 2015. Thomas har desuden også en søn fra 2002 og en datter fra 2005. Det er på baggrund af mine bonusbørn, at jeg har fået personligt kendskab til forælderansvarsloven, forløbet i Statsforvaltningen, samarbejdet med kommunen og alle de oplevelser og erfaringer sådan et forløb indebærer. Det startede min interesse for området og jeg startede op som frivillig, i en anden organisation i starten af 2013, hvor jeg også gennemgik en rådgiveruddannelse. Inden det, var jeg autodidakt i alle vejledninger, bekendtgørelser og løse områder indenfor feltet.  Jeg opdaterer løbende min viden og som rådgiver i Samvær og Trivsel, bruger vi også en del tid på at sparre med hinanden. Jeg har rådgivet mange forældre og pårørende i forskellige sager, både i facebookgrupper, personligt og over telefonen. Mine stærke sider indenfor rådgivning er kommunikation, børnenes perspektiv med alt hvad det indebærer og det kommunale system.

I 2014 startede samarbejdet med Jesper og vi fik stablet Samvær og Trivsel på benene. Jeg nyder at kunne hjælpe andre og glæder mig til at følge den udvikling vi er i, med de initiativer vi tager!

Rent fagligt er jeg uddannet pædagog og arbejder på en bo institution for voksne autister. Jeg har desuden arbejdet indenfor børn- og unge området i godt 10 år, bl.a. også som støttekontaktperson og støttebeboer i flere kommuner.

Jesper:

Jesper JensenJeg hedder Jesper og jeg er fra 79. Jeg har 2 børn, drenge, fra henholdsvis 2006 og 2008. Jeg bor ikke sammen med børnenes mor, men børnene deler os i stedet i en 7/7 ordning. Til de nysgerrige, er bopælen delt mellem os. Den ene har adresse hos mig og den anden hos sin mor. Grundet min egen tidligere sag, har jeg selv sat mig ind i reglerne og lært en del ved selv at søge rådgivning. Jeg ved hvordan det er at stå i den anden ende, være ked af det og frustreret over det man er på vej ind i.

Dertil har jeg også gennemgået en rådgiver uddannelse og startede i 2014 som rådgiver i en anden organisation, hvor jeg senere stoppede, for at være med til at skabe Samvær og Trivsel. Som rådgiver lægger jeg meget vægt på samarbejde og kommunikation og det vil som udgangspunkt også skinne igennem, i de råd jeg giver. Som rådgiver har jeg erfaring med at rådgive både på facebook, over telefon og ansigt til ansigt. Derudover har jeg erfaring som bisidder, i særdeleshed hos Statsforvaltningen.

Jeg vil mene, at min force som rådgiver ligger hos Statsforvaltningen; hvordan de tænker, arbejder og hvordan man forbereder sig bedst når man skal til møde. Så ved jeg også hvor jeg skal forbedre mig om rådgiver og det gør jeg løbende, både ved at læse love, vejledninger, men også ved netværke med fagfolk som f.eks jurister og psykologer. Jeg elsker at hjælpe og jeg ved hvordan det er at stå og have brug for hjælp. Det tilsammen gør, at jeg altid stræber efter at give dig den bedst mulige rådgivning og det håber jeg derfor du vil mærke, når du søger råd hos os.